Advertisement

Responsive Advertisement

Kako saznati WiFi šifru na telefonu?

Pogledajte kako da saznate šifru za zaključan WiFi uz pomoć vašeg telefona. Radi se o aplikaciji za prikupljanje WiFi lozinki koja će vam pomoći da saznate šifru, ali i lokaciju na kojoj možete pronaći besplatan WiFi signal.
Kako saznati WiFi šifru na telefonu?
Kako saznati WiFi šifru na telefonu?

Kako da saznate šifru za vejrles uz pomoć telefona?


Ranije sam pisao o tome kako zaštiti WiFi šifrom, dok ću vam sada pokazati jedan od načina da saznate šifru za zaključan WiFi. Radi se o aplikaciji koja vam može pomoći da saznate šifru za WiFi, to nije jedna od onih lažnih aplikacija za "hakovanje WiFi šifre", već se radi o aplikaciji gde korisnici svakodnevno dodaju šifre za zaključane WiFi mreže, pa tako često možete pristupiti zaključanim mrežama, za koje je neko podelio šifru.

Iako postoji veći broj ovakvih aplikacija, ja ću preporučiti aplikaciju Instabridge, jer se pokazala najboljom i sa najmanje reklama.

Nakon što instalirate i pokrenete ovu aplikaciju, napravite profil koristeći Google nalog (opcija Sign in with Google) i pridružite se zajednici korisnika koja će deliti WiFi šifre, kako bi ostali korisnici kasnije mogli da pristupe toj mreži.

U Instabridge aplikaciji možete videti WiFi mreže na koje se možete povezati, kao i koliko su one udaljene. Možete izabrati i mapu, tako da imate pregled na kojim mestima u gradu možete besplatno koristiti WiFi.

Klikom na slovo "i" ispred WiFi mreže, dobićete detaljne informacije o protoku interneta, nazivu mreže, adresi, a naravno možete saznati i WiFi šfiru.

Klikom na opciju u meniju "Add New WiFi" možete dodati šifru za novu WiFi mrežu, kako bi ostali korisnici imali pristup toj mreži, kada posete tu lokaciju. Šifra za WiFi koju ste podelili je javno dostupna svima koji koriste Instabridge aplikaciju, na taj način pomažete Instabridge zajednicu. 

Instabridge aplikaciju možete preuzeti - OVDE

Dodavanjem WiFi šifre pomažete ostalim korisnicima da pristupe besplatno WiFi mreži, a ako svi steknu takvu naviku, imaćemo besplatan WiFi na svakoj lokaciji.

Постави коментар

0 Коментари