Advertisement

Responsive Advertisement

Kako saznati da li je vaša email poruka pročitana?

Za poslati email ne možemo znati da li je primalac uopšte otvorio našu poruku, jer ne postoji opcija "seen" kao na Facebook-u. Međutim, postoji jedan dodatak koji vam omogućava da saznate kada je neko otvorio vaš email.
 
Kako saznati da li je vaša email poruka pročitana?
Kako saznati da li je vaša email poruka pročitana?

Radi se o dodatku za Chrome HubSpot Sales koji vas, između ostalog, obaveštava kada neko otvori email koji ste poslali.

Nakon što instalirate ovaj dodatak, potrebno je da prilikom slanja emaila, štiklirate opciju za primanje obaveštenja kada primalac otvori poruku.
 
Proverite da li je vaš email pročitan
štiklirate opciju za primanje obaveštenja kada primalac otvori poruku
Nakon što primalac otvori email, vi dobijate obaveštenje o tome kada, sa kog uređaja i sa koje lokacije je email otvoren.
Proverite da li je vaš email pročitan
Saznajte kada je mejl koji ste poslali otvoren

Za prepiske, za koje više ne želite da primate obaveštenja kliknite na opciju "Mute". Besplatna verzija ovog dodatka vam omogućuje do 200 obaveštenja mesečno, što je dovoljno za većinu korisnika.

Pročitajte 7 pravila za pisanje email poruka - ako ne poštujete ova pravila, možda namerno nećete dobiti odgovor na vaš email.

Obaveštenja o otvorenim porukama za Outlook?

Osim kao dodatak za Chrome, HubSpot Sales možete instalirati i kao dodatak za Outlook. Najpre je potrebno da preuzmete dodatak (HubSpot Sales za Outlook), da pokrenete instalaciju, restartujete Outlook, a nakon toga se trebate prijaviti na vaš HubSpot Sales nalog.
Pored mogućnosti da proverite kada je vaša poruka otvorena, ovaj dodatak vam nudi i zakazano slanje email poruka, o čemu ću pisati u nekom drugom tekstu.



Uz pomoć ovog dodatka možete saznati kada je mejl koji ste poslali otvoren.

Постави коментар

2 Коментари

Анониман каже…
još jedna opcija za te potrebe:
https://mailtrack.io/en/