Advertisement

Responsive Advertisement

Bežična tastatura i miš za Smart TV | AirMouse Rii i8 Review

U ovom tekstu ću vam predstaviti wireless tastaturu i miša (2 u 1) tj. AirMouse Rii i8 idealan za Smart televizore ili TV Box-ove.
 
Bežična tastatura za Smart televizore - AirMouse
Bežična tastatura i miš za Smart TV

Bežična tastatura i miš za Smart televizore

Upravljanje Smart TV-om ili Smart TV Box-om putem standardnog daljinskog upravljača nije baš praktično, tako da je ova wireless tastatura, koja odlično staje u rukama, idealno rešenje.

Pretraživanje YouTube-a, listanje internet stranica i korišćenje drugih mogućnosti na Smart televizoru nije baš zgodno kada uz pomoć običnog daljinskog upravljača trebate da kucate tekst ili pomerate kursor. Zbog toga je korišćenje ove Rii i8 bežične tastature, koja ima ugrađeni touchpad za pomeranje kursora (strelice), idealno rešenje za ovaj problem.

Rii i8 tastatura, ima klasičan QWERTY raspored tastera, a pored redovnih tastera tu se nalaze i specijalni tasteri koji će vam dodatno olakšati upravljanje Smart televizorima.

Rii i8 tastatura je veličine 19 x 11 x 3 cm, tako da lepo "leži" u rukama i jednostavna je za upravljanje. Ova tastatura ima punjivu Li-ion bateriju, tako da neće biti potrebe za menjanje baterija, već bateriju možete jednostavno dopuniti uz pomoć USB kabla, koji dobijate u paketu. Baterija može da izdrži do 360 radnih sati, odnosno do 700 sati u Standby režimu (koji se automatski uključuje nakon 3 min neaktivnosti na tastaturi).


Ovu tastaturu možete kupiti preko Gearbest-a, o čemu sam već pisao. Imaćete i dodatne troškove za PDV (do 300 RSD).



Više o tastaturi i ceni OVDE


Bežična tastatura za Smart televizore
Bežična tastatura i miš za Smart TV

Osnovne karakteristike ove tastature:

- Punjiva Li-ion baterija koja traje prilično dugo (200-360 radnih sati);
- Podržava Windows XP/Vista/7/8/10, Mac OS i Android operativne sisteme - što znači da ovu tastaturu možete koristiti i na računaru. Tastatura je testirana (i radi) na Windows 10 operativnom sistemu, iako u specifikaciji ne piše da podržava ovaj sistem;
- Poseduje tkz. touchpad za pomeranje kursora;

- Lepo leži u rukama, pa  je jednostavna za korišćenje;
- Ima klasičan QWERTY raspored tastera, sa nekim dodatnim tasterima.

Постави коментар

0 Коментари