Advertisement

Responsive Advertisement

Poslovni kurs računara

Računarska pismenost je jedan od uslova koji se, možemo slobodno da kažemo, podrazumeva u svim oglasima za posao. Računarska pismenost podrazumeva posedovanje određenog stepena znanja i sposobnosti za korišćenje računara.

Poslovni kurs računara
Poslovni kurs računara


Ukoliko kroz redovno obrazovanje niste stekli ova znanja, preporučiću vam jedan poslovni kurs koji je namenjen polaznicima koji ne poseduju predznanje iz ove oblasti. Radi se o poslovnom kursu Akademije Oxford, koji se nalazi u okviru njihove škole računara gde možete pronaći i kurseve za naprednija znanja.

Koliko traje obuka za poslovni kurs Akademije Oxford?

Obuka za poslovni kurs traje mesec dana u okviru kojih imate 48 školska časa, gde ćete steći neophodna znanja. Ovaj kurs vas uči osnovama informacionih i komunikacionih tehnologija, upoznavanje sa Windows operativnim sistemom, rad u paketu programa Microsoft Office (Word, Excel, Access, PowerPoint...), rad na internetu itd.

Obuka se vrši u malim grupama što je pogodno za polaznike, jer predavač može posvetiti dovoljno vremena svakom .  

Akademija Oxford ima svoja predstavništva u gotovo svim gradovima u Srbiji, tako da je samo potrebna vaša odlučnost da investirate u sebe, jer ulaganje u svoje obrazovanje je investicija koja će se isplatiti.

Partner ovog teksta je Akademija Oxford





Постави коментар

0 Коментари