Advertisement

Responsive Advertisement

4 alata koji će vam otkriti ko vas je otpratio na Instagramu!

Blog Jaka Šifra - Instagram je društvena mreža koja svojim korisnicima omogućava obradu i deljenje fotofrafija. Iako korisnici Instagrama ređe otpraćuju, ipak se i to dešava, a ako želite da saznate ko vas je otpratio na na Instagramu pogledajte uz pomoć kojih alata to možete uraditi.


Instagram wallpaper photo
Saznajte ko vas je otpratio na Instagramu!
 Možda će vas zanimati i ovi tekstovi o Instagramu:

Kada sam pisao o tome kako da saznate ko vas je otpratio na twitter-u,  govorio sam o nekim alatima koji pored toga mogu da vam otkriju i ko vas je otpratio na Instagramu. U ovom tekstu ću opet spomenuti te alate, ali ću predstaviti i neke nove.

4 alata koji vam mogu pomoći da saznate ko vas je otpratio na Instagramu


1. www.crowdfireapp.com - Alat koji vam može pomoći da saznate ko vas je otpratio na instagramu ili twitter-u. Dovoljno je da kliknete na dugme Sing in with Instagram (Sing in with Twitter) da se prijavite na vaš nalog i da dozvolite ovoj aplikaciji da se poveže sa vašim nalogom. Nakon toga možete jednostavno naći listu onih koji su vas otpratili na Instagramu.
2. https://unfollowers.com - Još jedan od alata koji funkcioniše i za Instagram i za Twitter.
3. http://unfollowgram.com - O ovom alatu, sa detaljnim video uputstvom za upotrebu sam pisao u tekstu "kako da saznate ko vas je otpratio na Instagram-u?".
4. http://insta.friendorfollow.com - Jednostavan online alat koji vam može otrkiti ko vas je otpratio na Instagramu. Postoji verzija ovog alata i za Twitter pratioce.

Pratite nas: 
http://bit.ly/JSgplushttp://twitter.com/jakasifrahttp://www.facebook.com/jakasifra

Постави коментар

0 Коментари