Advertisement

Responsive Advertisement

Fliiby - zarada od postavljanja fotografija, muzike ili video klipova

Blog Jaka Šifra - Fliiby je online servis koji omogućava da postavljate različite fajlove - video, muziku, fotografije, dokumente... i da zarađujete od prikaza reklama preko tih fajlova koje ste postavili.

Na ovaj način Fliiby objedinjuje YouTube, Soundcloud, Flickr, Scribd i omogućava da nešto zaradite. 

Ovo je dobar način za one koji se amaterski bave fotografijom, koji prave muziku ili video da zarade od tog sadržaja. Blogeri takođe mogu postavljati svoj sadržaj na ovom sajtu, pa da ga kasnije "ugrade" u neki blog post.

Da biste počeli sa zaradom, najpre morate postaviti neki sadržaj (podrazumeva se da ne smete da kršite autorska prava, tako da možete postavljati samo autorske radove). Bitno je da date pravo ime, opis i tagove fajlovima koje postavljate, kako biste imali više pregleda.

Nakon postavljanja fajlova se morate prijaviti za monetarizaciju, a nakon provere krenuće vaša zarada.

Kako se zarađuje na Fliiby.com?

Zarada zavisi od broja pregleda vaših fajlova. Veoma je bitan kvalitet fajlova koje postavljate, jer ćete tako dobiti više pregleda, ali i pratioca koji će kasnije pregledati i vaše nove fajlove.

Pored kvaliteta, pa i kvantiteta, možda je najbitnije staviti dobar naslov, opis i tagove jer ćete na taj način povećati šanse da neko putem pretraživanja dođe do vašeg sadržaja.

U svakom slučaju, više ćete zaraditi nego da te fajlove čuvate na hard disku.

Fliiby - Kako se vrši isplata?


Vaša zarada može biti isplaćena kada zaradite $25. Isplata se može vršiti preko Payoneer kartice gde takođe možete zaraditi $25, ako pratite uputstvo koje sam napisao - KLIK OVDE.


Registrujte se preko mog linka i dobićete uputstva o tome kako da maksimalno zaradite preko ovog servisa - http://bit.ly/fliibycom

Pogledajte i video uputstvo o tome kako da se registrujete na Fliiby.com - https://fliiby.com/file/c5h9do2bt4j/


 


Постави коментар

0 Коментари