Advertisement

Responsive Advertisement

4 najbolje Office aplikacije za android

Lista najboljih Office aplikacija za android

Ukoliko imate potrebu da pregledate neke dokumente na vašem android uređaju pogledajte koje aplikacije možete da instalirate za tu svrhu.

4. Microsoft Office Mobile


Microsoft Office Mobile - sa bilo kojeg mesta možete pristupiti svojim Microsoft Word, Microsoft Excel i Microsoft PowerPoint dokumentima, prikazati ih i urediti. Dokumenti izgledaju kao originali zahvaljujući podršci za grafikone, animacije, SmartArt grafiku i oblike.
Aplikacija zahteva Android 4.0 i novije.










3. Office Suite 7

OfficeSuite je android aplikacija koja vam omogućava da otvorite, pregledate, odštampate i delite Microsoft doc, docx, RTF, TKST, LOG, KSLS, KSLSKS, klsm, CSV, PPT, PPTKS, PPS, Ppsk, pptm, ppsm, EML, PDF i ZIP fajlove! Više o ovoj aplikaciji pročitajte u tekstu "OfficeSuite 7 - android aplikacija za pregledanje dokumenata".











2. Quick office

Ova besplatna Google-ova aplikacija vam omogućava da pravite Microsoft® Office dokumente, tabele i prezentacije i unosite izmene u njih na Android telefonu i tabletu. Prijavite se pomoću Google naloga da biste čuvali ono što radite na Google disku, koji vam pruža do 15 GB besplatnog skladišnog prostora i omogućava vam da pristupate datotekama sa bilo kog mobilnog uređaja ili računara.

Koristeći Quickoffice i Google nalog možete:
- da pravite Word, Excel i PowerPoint datoteke i unosite izmene u njih
- da pristupate datotekama na Google disku i uređaju
- da otvarate i pregledate PDF datoteke
- da delite datoteke pomoću prethodno deljenih direktorijuma Google diska
- da prilažete datoteke uz poruke e-pošte











1. Kingsoft Office

Fantastična aplikacija o kojoj sam pisao u tekstu "Kingsoft Office android aplikacija", ima visoku ocenu na Google play-u. Podržava 23 vrste fajlova uključujući i DOC/DOCX/TXT/XLS/XLSX/PPT/PPTX/PDF. Uz pomoć ove aplikacije možete i praviti nove ili menjati postojeće dokumente. Ako vam se sviđa ova aplikacija možete instalirati i verziju za vaš računar (windows) - "Kingsoft office kao zamena za MS Office"













 

Постави коментар

0 Коментари