Advertisement

Responsive Advertisement

TOP 5 Android aplikacija za besplatne razgovore

http://jakasifra.blogspot.com/

Na blogu smo već predstavljali neke zanimljive android aplikacije, danas su na red došle aplikacije za komunikaciju. Uz pomoć ovih aplikacija možete besplatno razgovarati sa prijateljima. Jedini uslov je da imate internet konekciju na vašem mobilnom telefonu (komšijin wireless bi bio idealno rešenje).

Viber [Google play link]

Viber je aplikacija koja nudi besplatne poruke i pozive svojim korisnicima. Da biste je koristili pored internet konekcije potrebno je da napravite i korisnički nalog. Tom prilikom je potrebno da unesete i svoj broj telefona (ne skida kredit), a aplikacija će automatski prikupiti kontakte iz vašeg imenika koji koriste ovu aplikaciju.

Radi se o popularnoj aplikaciji koju koristi više od 90 miliona korisnika, a i ima najvišu ocenu na google play-u u odnosu na konkurenciju.





Skype [Google play link]

Aplikacija radi po istom principu kao i na računaru. O skype-u smo dosta pisali na ovom blogu. Potrebno je da imate skype nalog (pročitaj: kako da napravim skype nalog) da biste mogli da razgovarate i šaljete poruke sa drugim korisnicima. Postoji mogućnost i da pozovete i neki broj telefona, ali je potrebno da uplatite skype kredit.






Tango [Google play link]

Još jedna popularna aplikacija za besplatne razgovore i besplatne poruke preko interneta. Isto kao i kod prethodnih aplikacija, potrebno je samo da besplatno napravite nalog i da imate internet konekciju, tada možete pozvati svoje prijatelje koji koriste ovu aplikaciju.






Yahoo! Messenger [Google play link]

Nema se šta posebno reći o ovoj aplikaciji. Ima iste mogućnosti kao i prethodno navedene, ostavljam vama da izaberete koja vam najviše odgovara.








Fring [Google play link]

Ima iste mogućnosti kao i prethodno navedene, ali omogućava i besplatne grupne pozive sa najviše 4 prijatelja. 








Pogledajte kako možete da pratite ovaj blog

Постави коментар

5 Коментари

Unknown каже…
zasto u srbij viber pocinje da se naplacuje ako vazi za besplatnu aplikaciju
Unknown каже…
Zasto viber kod nas naplacuje i kojim pravom to cini ako vazi za aplikaciju koja pruza besplatne razgovore i sms.
Milan Stanojevic каже…
Viber se ne naplaćuje
Анониман каже…
da li moze viber da se instalira na racunar
Milan Stanojevic каже…
Može....evo ovde možete preuzeti http://www.viber.com/products/windows/