Advertisement

Responsive Advertisement

Alcatel OT 995 u ponudi Telekoma

http://jakasifra.blogspot.com/

Alcatel One Touch 995  (OT 995) Ultra - Najnoviji telefon iz One Touch serije


Alcatel OT 995 je najnoviji telefon ovog proizvođača na Android platformi (Android OS, v2.3 Gingerbread), sa procesoromm od 1,4 GHz i 512 MB RAM memorije

Telefon ima srednje dimenzije (128 x 68 x 9.8 mm) i ekran od 4,3 inča u rezoluciji od 480×800 piksela koji je i njegova možda najveća prednost, jer pokazuje čistu i oštru sliku.

Ima kameru od 5 MP sa blicem i pomoćnu VGA kameru

Ovaj telefon se od skora nalazi u ponudi Telekoma Srbije i to po povoljnim uslovima. U zavisnosti od tarifnog profila koji izaberete telefon vas može koštati od 1 RSD do 18.000 RSD. Naravno tarifu ćete izabrati u skladu sa vašim potrebama, uz ovaj telefon dobro je izabrati neku od Mix Net tarifa gde dobijate određen broj minuta, sms poruke i "prenos podataka" u domaćem saobraćaju.

Ukoliko već imate postpaid broj u Telekomu verovatno ćete dobiti i određen popust. Uz telefon dobijate i microSD karticu od 4GB, kao i slušalice, USB kabli i punjač.

Ponudu mts-a možete pogledati OVDE, a detaljnu specifikaciju telefona OVDE. Telefon se u maloprodaji može kupiti za približno 25.000 RSD.


Pogledajte kako možete da pratite ovaj blog

Постави коментар

0 Коментари