Advertisement

Responsive Advertisement

Đoković srušio Fejsbuk!

Autor: Milan Stanojević http://jakasifra.blogspot.com/

Noletovi fanovi naterali Fejsbuk da povuče aplikaciju za virtuelno fotografisanje sa najboljim teniserom sveta.

Drugari, očigledno smo prejaki za Fejsbuk”, prokomentarisao je večeras Novak Đoković trenutak kada su njegovi fanovi bukvalno srušili najveću i najpopularniju društvenu mrežu na svetu.

Najbolji teniser planete je na svojoj zvaničnoj stranici na ovoj društvenoj mreži objavio aplikaciju za virtuelno fotografisanje sa njim, što je naišlo na takav odjek da je za manje od dva sata ona povučena sa interneta s obzirom na to da je pretila da zbog velike navale obori ceo fejs.

Za manje od dva sata nakon što je na Đokovićevoj Fejsbuk strani objavljena aplikacija “Foto putovanje sa Novakom”, Fejsbuk je objavio da zbog velike navale mora hitno da povuče aplikaciju. Inače, fanovi su uz pomoć aplikacijei mogli da se (istina virtuelno) fotografišu u zagrljaju najboljeg tenisera na planeti, i to u dve varijante: u srednjevekovnom okruženju i današnjici.


“Imamo najjaču ekipu fanova! I hvala vam zbog toga! Napravili smo toliku gužvu na Fejsbuku za kratko vreme da su morali da ugase aplikaciju do daljnjeg! Očekujemo da ćemo se vratiti u narednih nekoliko sati/dana, da napravimo najveći fan-album na svetu! Veoma sam uzbuđen zbog toga :) ))))”, poručio je Đoković svojim fanovima, kojih na Fejsbuku ima nešto preko milion i 730.000.

Izvor: telegraf.rs

 Pogledajte kako možete da pratite ovaj blog

Постави коментар

0 Коментари